ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Υποτροφίες arrow Υποτροφίες "Ανδρέα Μεντζελόπουλος", Πρωτοετείς Φοιτητές

Υποτροφίες "Ανδρέα Μεντζελόπουλος", Πρωτοετείς Φοιτητές
12.09.11

Το Πανεπιστήμιο Πατρών προκηρύσσει 10 υποτροφίες για τους πρωτοετείς φοιτητές του. Οι υποτροφίες χρηματοδοτούνται από την οικογένεια Ανδρέα Μεντζελόπουλου και αφορούν τους νέο-εισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν αποδεδειγμένη δυσκολία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις των σπουδών τους.

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι τετραετής και το ποσό κάθε υποτροφίας είναι 5.000 ευρώ ετησίως. Η ετήσια ανανέωση της υποτροφίας διασφαλίζεται εφόσον η επίδοση του υποτρόφου κρίνεται ικανοποιητική.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι πέντε μέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας εγγραφών, δηλαδή η 5η Οκτωβρίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την κα. Νικόλ Μαλλιώτη, τηλ. 2610996606, Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις της υποτροφίας δίνονται επίσης στην παρακάτω ιστοσελίδα: http://www.upatras.gr/index/page/id/121

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται έντυπα στο Γραφείο του Γενικού Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου Πατρών.
 
< Προηγ.   Επόμ. >