ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Φοιτητικά θέματα arrow Artware Festival - Now Loaded : Πρόγραμμα 16,17,18 Μαίου

Artware Festival - Now Loaded : Πρόγραμμα 16,17,18 Μαίου
Γράφει ο/η Μήνας Λιαροκάπης:
13.05.08

Artware Festival, το φοιτητικό φεστιβάλ που έγινε θεσμός...Φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται από το τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, στο κτήριο Β’ του Πανεπιστημίου Πατρών, πάνω από την Πρυτανεία. Η πληθώρα συμμετοχών, αλλά και το motο “κάθε χρόνο και καλύτερα”, μας οδήγησαν στο να επιλέξουμε από φέτος, το φεστιβάλ να γίνει τριήμερο... Στις 16, 17 και 18 Μαίου λοιπόν, θα δούμε :
- Εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, comics & graffiti.
- Ποιήματα & Πεζά Φοιτητών - Καθηγητών.
- Προβολές ταινιών Kινηματογραφικών Φεστιβάλ:(Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, Διαγωνιστικό Τμήμα Ψηφιακών Ταινιών: DIGI 2007)(Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φίλμ & Βίντεο, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας).
- Κινηματογραφικό Αφιέρωμα, στο έργο του σκηνοθέτη Νίκου Νικολαίδη.- Συνεντεύξεις : Χρίστος Λάσκαρης (ποιητής), Νίκος Μπιλιλής (Κινηματογραφιστής, Σκηνοθέτης κ.α.), Δημήτρης Πιστιόλας (Συλλέκτης Κιν/κών Μηχανών, Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες).
- Φοιτητικές Ταινίες.
- Συζητήσεις σχετικές με την 7η τέχνη, από την κινηματογραφική ομάδα του Artware.
- Συναυλίες: Φοιτητικά Συγκροτήματα καθώς και τον Ζάκ Στεφάνου με τον Γιάννη Βενιαμίν.
- Dj Sets, καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

· Η είσοδος όπως πάντα, θα είναι ελεύθερη...

Παρασκευή 16 Μαίου 2008... 08:00 Έναρξη του φεστιβάλ - Εκθέσεις Ζωγραφικής, Comics, Graffiti, Φωτογραφίας, Λογοτεχνίας... *Οι συγκεκριμένες εκθέσεις θα είναι ανοιχτές συνεχόμενα και τις τρείς μέρες.10:00 - 13:00Συζητήσεις σχετικά με τον κινηματογράφο και προβολές από την Κινηματογραφική Ομάδα του Artware. Το φαινόμενο των αδερφών Μαρξ – Marx Brothers.13:00 - 17:00 Προβολή των ταινιών του ψηφιακού διαγωνιστικού τμήματος DIGI 2007 του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. 17:00 - 20:00 Αφιέρωμα στον Νίκο Νικολαίδη, προβολή της ταινίας του “Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα”. Θα ακολουθήσει ομιλία, καθώς και “αποσπασματική” παρουσίαση του έργου του. 20:00 Συναυλίες Θα εμφανιστούν με την σειρά, οι ακόλουθοι: Dark Delight, Γιατί Μαμά ?, Spectrum.

*Οι προβολές θα γίνονται στην αίθουσα Β4.

Σάββατο 17 Μαίου 2008... 08:00 Έναρξη του φεστιβάλ - Εκθέσεις Ζωγραφικής, Comics, Graffiti, Φωτογραφίας, Λογοτεχνίας... *Οι συγκεκριμένες εκθέσεις θα είναι ανοιχτές συνεχόμενα και τις τρείς μέρες.10:00 - 13:00 Συζητήσεις σχετικά με τον κινηματογράφο και προβολές από την Κινηματογραφική Ομάδα του Artware. Ανάλυση του φαινομένου της ιταλικής τριλογίας “Amici Miei” - “Εντιμότατοι φίλοι μου”. 13:00 - 17:00 Προβολή ταινιών του Διεθνούς Πανοράματος Ανεξάρτητων Δημιουργών Φίλμ & Βίντεο 2007. 17:00 - 20:00 Αφιέρωμα στον Νίκο Νικολαίδη, προβολή της ταινίας του Γλυκιά Συμμορία”. Θα ακολουθήσει ομιλία, καθώς και “αποσπασματική” παρουσίαση του έργου του. 20:00 Συναυλίες. Θα εμφανιστούν με την σειρά, οι ακόλουθοι: New Regulars, Kάπως Έτσι, Segmentation Fault.

*Οι προβολές θα γίνονται στην αίθουσα Β4.

Κυριακή 18 Μαίου 2008... 08:00 Έναρξη του φεστιβάλ – Εκθέσεις Ζωγραφικής, Comics, Graffiti, Φωτογραφίας, Λογοτεχνίας... *Οι συγκεκριμένες εκθέσεις θα είναι ανοιχτές συνεχόμενα και τις τρείς μέρες.10:00 - 13:00 Κινηματογραφική Ομάδα του Artware. FX, Green-Blue Box και Screens, Μοντάζ και παρουσίαση Κινηματογραφικών Σχολών.13:00 - 17:00 Προβολή των συνεντεύξεων αλλά και των φοιτητικών ταινιών. Συγκεκριμένα: Συνέντευξη του κ. Νίκου Μπιλιλή (Θα προβληθεί επίσης και πρόσφατη ταινία του διάρκειας 20 λεπτών.), συνέντευξη του συλλέκτη κ. Δημήτρη Πιστιόλα, συνέντευξη του ποιητή κ. Χρίστου Λάσκαρη.17:00 Αφιέρωμα στον Νίκο Νικολαίδη, προβολή της ταινίας του “Ο χαμένος τα παίρνει όλα” καθώς και συνέντευξης του...20:00 Συναυλίες Θα εμφανιστούν με την σειρά, οι ακόλουθοι: Guyzndol, Ζάκ Στεφάνου & Γιάννης Βενιαμίν, ExeiMayro, killing the girl...
 
< Προηγ.   Επόμ. >